Москалі завдали масштабного ракетного удару по Києву

Фото ДСНС

Росіяни в неділю, 26 червня, випустили кілька ракет по Києву. Вибухи пролунали під час повітряної тривоги, яку оголосили по всій Україні на початку шостої години ранку.

За інформацією мера Києва Віталія Кличка, ракети влучили в Шевченківському районі міста.

«Друзі! Кілька вибухів в Шевченківському районі. Бригади швидкої і рятувальники на місці. В двох будинках відбувається порятунок і евакуація мешканців», – написав він у Telegram.

Як пише «Українська правда», у Києві було чути чотири вибухи.

Як повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій, внаслідок російського ракетного удару спалахнула пожежа в одній із житлових дев’ятиповерхівок, а три її верхні поверхи частково зруйновано.

«Внаслідок ворожого обстрілу, сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів. Сталося загоряння на загальній площі 300 кв. м. Наразі проводяться заходи по ліквідації пожежі та рятуванню людей. За попередніми даними, є постраждалі», – сказано в повідомленні.

За інформацією голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, одну російську ракету над Київською областю збили сили протиповітряної оборони. Однак її уламки впали на околицях одного з сіл. Постраждалих чи загиблих унаслідок збиття ракети, за словами Кулеби, немає.

На місцях тривають рятівні роботи…


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top