Школи Львівщини готують до відновлення очного навчання з 1 вересня

З 1 вересня у школах Львівщині планують відновити очне навчання. Для створення безпечних умов для школярів протягом літа в навчальних закладах облаштовуватимуть бомбосховища.

Як повідомили в департаменті освіти і науки Львівської ОВА, керівники закладів освіти отримали розпорядження облаштувати укриття відповідно до санітарно-технічних норм, розробити план переселення внутрішньо переміщених осіб із будівель навчальних закладів та підготувати школи до початку навчального року.

«Наше завдання – докласти максимум зусиль, аби розпочати навчальний рік в очному форматі. Діти повинні піти до школи та здобувати якісну освіту», – наголосив директор департаменту освіти Львівської ОВА Олег Паска.

Відновлення навчання в очному форматі, зазначають в департаменті освіти, можливе лише за умови наявності бомбосховищ, які облаштовують у підвальних приміщеннях навчальних закладів. Окрім цього, в багатьох школах дотепер проживають внутрішньо переміщені особи, а частину шкільних автобусів передали на потреби армії. Ці питання громади також мають вирішити до початку нового навчального року.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top