У Дрогобичі організували благодійний аукціон для ЗСУ

Більше 90 днів живемо в стані війни  і вже кожен знає, що це марафон, який поки нікому не відомо, коли завершиться. Що знаємо точно, що попереду перемога і для неї потрібно докласти зусиль. Що тримає спортсмена у марафоні? Правильно, для того, щоб триматись потрібно дбати про себе, а це означає робити все, щоб бути в ресурсі (відпочивати, доглядати за собою) і мати змогу підтримувати наших хлопців на передовій. Одним словом робити все, щоб не довелось допомагати щей вам.

Організаторка Благодійного Аукціону Культ Добра Юлія Кулиняк пропонує об’єднати ці дві мети. Взявши участь у онлайн аукціоні ви не лише зможете придбати якусь гарну послугу для себе чи рідних, а  й таким чином підтримати ЗСУ. Всі виручені кошти підуть на потреби Окремого Батальйону Територіальної Оборони імені Петра Сагайдачного, а саме на придбання авто.

  • Як працює цей онлайн аукціон?

Механізм простий – на сторінці Благодійного аукціону щодня викладаються лоти. Щоб бути в курсі подій і знати, які є лоти потрібно обов’язково вподобати сторінку Благодійного Аукціону Культ Добра та тиснути “відвідати” на однойменній події. В такий спосіб ви не пропустите жодної пропозиції, а під лотом який ви собі уподобаєте можна запропонувати ціну, яку готові за нього заплатити. Одним коментарем під фото купуєш собі чи близьким те, що давно хотів, і допомагаєш армії. Час торгів за кожен лот зазначається в описі. А якщо ти запропонуєш одразу втричі більшу ставку останню пропоновану, то забираєш лот одразу. Якщо ви запропонували найбільшу ставку, то з вами одразу сконтактують і допоможуть отримати лот.

  • Чому саме такий формат?

Тому що я особисто отримую багато запитів від воїнів і розумію, що попереду багато роботи і потрібно продовжувати допомагати у різний спосіб. Так і народився цей формат. Тобто фактично це велика заслуга того локального бізнесу, який готовий долучатися до таких справ і віддавати ці кошти у повній мірі на потреби бійців. Тож, користуйтеся нагодою зробити і собі приємно і допомогти армії водночасно.

  • Скільки вже є лотів і чи можна ще доєднатися?

На сторінці вже активні 15 лотів і ще є десяток попереду. Це різноматні послуги такі, як відпочинок в горах, бюті процедури, вироби ручної роботи, смаколики, екскурсія, фотостудії та фотографи. Та що я розповідаю? Заходіть на сторінку і все побачите на власні очі. А для тих, хто ще хотів би долучитись і запропонувати свій лот є гугл форма. Заповнюйте або просто телефонуйте на номер вказаний на сторінці.

  • Скільки триватиме аукціон?

Аукціон триватиме доти доки ми не назбираємо потрібну суму, а наша ціль придбати авто.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top