У Бориславі припиняють видавати гуманітарну допомогу для переселенців

У місті не видаватимуть гуманітарну допомогу переселенцям через зменшення кількості надходжень та отримання ними соцвиплат від держави.  

Про це повідомляє Бориславська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Вчора, 16 травня, міський голова Борислава Ігор Яворський заявив про зупинення щотижневої видачі гуманітарної допомоги для переселенців через зменшення кількості гуманітарної допомоги, яка надходить до міста.

“У зв’язку з тим, що кількість гуманітарної допомоги зменшується і більшість внутрішньо переміщених осіб уже отримують соціальні виплати, ми прийняли рішення про зупинення щотижневої видачі гуманітарної допомоги для ВПО. Вона буде видаватись ще у вівторок, в середу і четвер, а далі – тільки при першій реєстрації особам, які приїжджають до нас на тимчасове місце проживання” – заявив Яворський.

За його словами, міськрада буде концентруватись на відправлені гуманітарних вантажів до тих територій, які зазнали значних руйнувань, і де ця допомога є вкрай необхідна.

Нагадаємо, на початку травня Ігор Яворський повідомляв, що кількість надходжень гуманітарної допомоги до міста зменшується, а російськомовні переселенці поводять себе некоректно.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top