У Трускавці відкриють інтеракитвне Дерево миру

7 травня 2022 року о 12:00  у місті Трускавці відбудеться особлива подія – урочисте відкриття Дерева Миру.

Дерево миру – сучасне бачення символу миру, біля якого завжди буде людина, яка за мир. На знак солідарності та визнання цінностей демократії та свободи, поваги до боротьби українського народу з російськими агресорами розпочинається акція зі створення лінії «дерев миру» у всьому світі.

Мета – дати можливість кожній людині дивитись на будь-яке місто світу в режимі реального часу, вітатися з випадковим перехожим і спілкуватися з ним. Люди матимуть можливість побачити, що відбувається, і обмінятися думками не лише зі своїми співгромадянами, а й з громадянами інших країн.

Дерево обладнане бездротовою точкою Wi-Fi з високошвидкісним Інтернетомкамерою відеоспостереження та тривожною кнопкою для відеочату і безпекисонячними панелями, що дають автономністьінтерактивною інформаційною панеллювбудованим цифровим дисплеєм для додаткової інформації.

 «Ця подія не лише символічна, а й унікальна, адже Трускавець стає першим містом у Світі, де буде встановлене Дерево Миру. Наступні дерева будуть встановлені в таких містах, як Києві, Львові, Бучі, Бородянці, Маріуполі, а, також Європи: Варшаві, Ніцці, Парижі, Лїсабоні. Оскільки нас усіх об’єднує велике бажання і жага повернути мир у наші домівки, міста, країни», – зазначає Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ, міський голова Трускавця.

        На відкритті Ви матимете змогу поспілкуватись з гостями та авторами ідеї, щоб рознести звістку про особливе Дерево та його виняткову місію усім людям, які хочуть Миру на нашій Землі, готові боротись, підтримувати та оберігати його. 

Трускавецька міська рада, благодійна організація «БФ « Святих Михаїла, Софії та Міскінти»

Share this post

scroll to top