На Львівщині встановили понад 540 блокпостів. Залишать 100

Кількість блокпостів на Львівщині зменшать у понад 5 разів. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Він наголосив, що роботу з упорядкування блокпостів проводять спільно з районними військовими адміністраціями.

Від початку російської агресії у Львівській області було встановлено 544 блокпости. Більшість із них – збудовані самовільно та перешкоджають руху екстрених служб та гуманітарних вантажів.

«Наша область є далеко в тилу, тому ми маємо якісно та швидко доставляти необхідні харчі, ліки, речі першої необхідності та амуніцію українцям та воїнам у регіонах, де триває активна боротьба з загарбником», – наголосив Козицький.

Він зазначив, що важливо повністю відновити логістику для доставки продуктів у крамниці та інші транспортні потреби людей. Тому кількість блокпостів зменшать до 100, ще якусь кількість із них перетворять у спостережні.

Він звернувся до голів територіальних громад та сотенних добровольчих батальйонів з проханням скоординувати свою діяльність з військовими адміністраціями та правоохоронцями для «правильної організації проїзду».

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top