Працівники Східницької селищної ради навчалися користуватися зброєю

Фото – Східницька рада

Інструктори спортивно-стрілецького клубу ” Альфа – Браво” провели практичні заняття з високоточної стрільби для працівників Східницької селищної ради.

На цих навчанням досвідчені інструктори розповіли, показали та допомогли засвоїти основні правила виконання точного пострілу та навчили основам користування вогнепальною зброєю.

Про це повідомляють у Східницькій селищній раді.

“Сенс у таких заняттях можуть знайти для себе і новачки, і досвідчені стрілки. Новачки отримають базові знання та впевненість у своїх можливостях під наглядом досвідчених інструкторів. Досвідчені стрілки можуть покращити свої спортивні результати завдяки можливості знайти та зрозуміти, які помилки та хибні навички на даному етапі розвитку не дають їм рухатися далі та досягати кращих результатів”, – йдеться у повідомленні.

Фото – Східницька рада
Фото – Східницька рада

Нагадаємо, що  в Україні з 1 січня набув чинності ЗУ «Про основи національного спротиву». Відповідно до закону до кінця травня 2022 року в Україні мають переформатувати 25 бригад тероборони — по одній на кожну область плюс київські. Складатимуться вони зі штатного ядра та резервістів, які підпишуть контракти на посади офіцерів, сержантів і рядових солдатів. Тероборона формується і на Дрогобиччині. Більш детальніше ТУТ.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top