![](https://vartonews.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/Fotoram.io_-1024x512.jpg)
Овочі з соусом Бешамель, нагетси з часниковим соусом, булгур з овочами, лобіо з квасолею – тепер учні Трускавця добре знають смак усіх цих страв просто зі шкільної їдальні.
Уже другий тиждень Трускавецькі школи харчуються по новому. З 14 лютого навчальні заклади перейшли на чотиритижневе меню кухаря Євгена Клопотенка, затверджене МОЗ України. В освітянській спільноті, у батьківських чатах, обговорення меню за викликало велику зацікавленість.
Що ж їли учні у школах в Трускавці? Знайомимось зі сніданками першого тижня.
ПОНЕДІЛОК
![](https://vartonews.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/274541847_906623926695471_3754923607330748589_n_edited-1024x1022.jpg)
Салат з буряка, моркви, часника з олією і грецькими горіхами
Курячий шніцель
Макарони (трубочки з великими отворами) з твердим сиром
Хліб житній
Чай чорний
Яблуко
ВІВТОРОК
![](https://vartonews.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/274484942_906623863362144_6477761201976497791_n_edited-1024x1024.jpg)
Салат з твердим сиром, яйцем і сметаною
Булгур тушкований з овочами
Хліб цільнозерновий з маслом
Узвар з суміші сухофруктів
Банан
СЕРЕДА
![](https://vartonews.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/274569425_906623893362141_1285581007774785287_n_edited-1024x1024.jpg)
Овочі припущені з соусом Бешамель
Рибний стейк
Картопляне пюре
Хліб цільнозерновий
Какао з молоком
Яблуко
ЧЕТВЕР
![](https://vartonews.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/274554735_906623936695470_2211238890773291304_n_edited-1024x1022.jpg)
Салат з моркви, капусти, твердого сиру зі сметаною
Нагетси курячі з часниковим соусом
Каша гречана
Узвар з суміші сухофруктів
Апельсин
П’ЯТНИЦЯ
![](https://vartonews.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/274535081_906623940028803_6881336945483819982_n_edited_edited-1024x1024.jpg)
Салат з квашених огірків, свіжої капусти з олією
Запіканка сирна з яблуком та морквою
Лобіо з квасолею
Сік
Яблуко
Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews