Військові провели навчання для працівників музею Франка в Нагуєвичах (ВІДЕО)

ФОТО ВАРТО

У випадку вторгнення московії свій внесок у оборону України внесуть і працівники Державного історико-культурного заповідника “Нагуєвичі”, які 2 лютого мали навчання від українських військових, які розповіли про ЗУ «Про основи національного спротиву», надали вичерпну інформацію про батальйон територіальної оборони, який зараз формується на Дрогобиччині, провели тренінг щодо будови автомата.

Така зустріч військових з музейними працівниками була чи не перша на Львівщині, відтак Богдан Лазорак, керівник заповідника, передав естафету організації  таких зустрічей, своїм колегам з інших музеїв Львівщини.

***

У Дрогобицькому районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розповіли, як записатися у лави територіально оборони.

Найперше, записатися до лав сил територіальної оборони означає вступити на військову службу за контрактом. Для цього громадянам України потрібно звернутися до районного центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП) за місцем реєстрації. У Дрогобичі такий центра знаходиться за адресою: Дрогобич, вулиця Тараса Шевченка, 25.

Телефон: 0679066520. 

Олег ДЬОРКА

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top