Львівщина серед лідерів по кількості хворих на ковід: 3791 недужих

Станом на ранок суботи, 29 січня, на Львівщині виявили 3791 новий хворий на Covid-19, тоді як одужали майже дві сотні людей, ще дванадцятеро померли.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Протягом минулої доби лабораторні центри провели 7042 ПЛР-тести, із яких позитивними виявились 3791, тобто майже 54% від усіх зроблених досліджень. Серед усіх нових хворих 2105 осіб – львів’яни.

Від ускладнень, спричинених Covid-19, померли 6197 людей (+12 за останню добу). Побороти недугу зуміли 214 776 пацієнтів (+185 за минулу добу).

Нагадаємо, що члени обласної комісії ТЕБ і НС прийняли рішення про посилення карантинних обмежень на Львівщині. Зокрема буде заборонено приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Обмеження не будуть діяти у тих випадках, якщо 100% співробітників (організаторів) та відвідувачів (учасників) вказаних закладів (заходів) будуть повністю імунізовані та матимуть зелений covid-сертифікат.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top