З 31 січня на Львівщині заклади харчування працюватимуть лише на виніс. Які ще зміни?

Члени обласної комісії ТЕБ і НС прийняли рішення про посилення карантинних обмежень.

Що буде заборонено:

Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Діяльність ринків, крім продовольчих.

Приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів.

Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності.

Проведення всіх масових заходів, крім офіційних спортивних заходів. Заклади харчування, непродовольчі ринки або спортивні зали буде змога відвідувати лише за наявності негативного ПРЛ тесту, документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або сертифікату про одужання.

Обмеження не будуть діяти у тих випадках, якщо 100% співробітників (організаторів) та відвідувачів (учасників) вказаних закладів (заходів) будуть повністю імунізовані та матимуть зелений covid-сертифікат.

Львівщина відповідає критеріям «червоної» зони епіднебезпеки ще з 24 січня. Через те, що державна комісія ТЕБ і НС ще не перевела область в червону зону, керівництво області самостійно посилює карантин.

Share this post

scroll to top