Дрогобицька громада очолила рейтинг сталого розвитку громад Львівщини за версією ГО “Фонд Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу”

ФОТО ВАРТО/Олега Дьорки

Дрогобицька громада очолила рейтинг інституційної спроможності та сталого розвитку, проведений між малими та середніми громадами Львівщини з чисельністю населення до 150 тисяч осіб за версією ГО “Фонд Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу“. 

Про це повідомили в Дрогобицькій міські раді.

Рейтинг сформований за результатами обробки наданої громадами інформації та експертної оцінки офіційних сайтів громад.

Цьогоріч Дрогобицька територіальна громада має показник 100,3 бали.

Експерти «Регіонального центру економічних досліджень та підтримки бізнесу» оцінюють кожну громаду, вивчаючи функціонал та доступність офіційного сайту та анкету, яку заповнює орган місцевого самоврядування. Також беруться до уваги відкриті джерела інформації та звернення громадян з наданими документальними підтвердженнями.

Рейтинг є продуктом проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки» формується на основі оцінок експертів проекту та відкритої об’єктивної інформації, отриманої з доступних джерел.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top