Роботу водогону “Гірне-Дрогобич” – відновлено, але можливі труднощі

Аварія на водогоні Гірне-Дрогобич ліквідована, роботу водогону – відновлено, проте процес подачі води ускладнений ще й тим, що одночасно воду сьогодні інтенсивно розбирає населення трьох міст: Дрогобича, Стебника, Трускавця, – кажуть у КП “Дрогобичводоканал”.

“Триває процес стабілізації режиму водопостачання у Дрогобичі, який може проявлятися перебоями та низьким тиском, а в деяких місцях тимчасовою відсутністю води. Впродовж декількох годин ситуація буде врегульована. В черговий раз перепрошуємо за незручності! Робимо все від нас можливе, – інформують у КП “Дрогобичводоканал”.

Нагадаємо, що з початку 2022 року головними новинами Дрогобиччини були про воду.

З третього січня стало сухо в кранах Трускавця. Усе через те, що ТзОВ “Трускавецький водоканал” та КП “Дрогобичводоканал” не заключили вчасно договір на водопостачання на 2022 рік.

У Трускавецькій міській раді тим часом повідомили, що договорилися і вже завтра, 5 січня, трускавчани будуть з водою. Водопостачання Трускавця буде відновлене після ліквідації аварії на магістральному водогоні “Гірне-Дрогобич” (в с. Доброгостів). Аварія на водогоні позбавила води й дрогобичан.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top