80-річний італієць убив дружину-українку через ревнощі

Фото ілюстративне

В італійському місті Фанано-ді-Градара, розташованому у провінції Пезаро-е-Урбіно, місцевий мешканець вбив свою 61-річну дружину українського походження через те, що підозрював її у подружній зраді.

Як повідомляє Giornale di Sicilia, трагедія сталась у ніч із 25 на 26 грудня.

За даними видання 80-річний італієць на ім’я Віто був безпідставно впевнений у тому, що його 61-річна дружина Наталія, яка прожила в Італії понад 20 років, зраджує йому. При цьому він був обурений тим, що українка відмовляла йому у сексі.

Після чергової відмови чоловік наніс Наталії щонайменше чотири удари ножем, один із яких влучив жінці у серце. Після вбивства пенсіонер провів ніч удома разом із її тілом, а наступного дня вийшов на прогулянку із собакою та пообідав, випивши багато вина. Того ж дня чоловік зізнався у злочині своєму знайомому, але той не повірив йому.

Згодом Віто зателефонував у ресторан, де працювала Наталія, та повідомив, що жінка більше не вийде на роботу, оскільки він вбив її.

Після того, як до будинку італійця приїхала поліція, він одразу зізнався у скоєному. Пенсіонер проводив поліцію до тіла вбитої жінки, яке все ще перебувало на підлозі.

Слідчі дії тривали протягом усієї ночі. Після допиту Віто та його зізнання, чоловіка арештували за підозрою у вбивстві та відправили під варту.

Як повідомляє видання, захист підозрюваного намагається наголосити на тому, що італієць зазнав раптового нападу, який “виник через те, що його дружина відмовила йому у статевому акті”. При цьому вони не виключають, що вимагатимуть проведення психіатричної експертизи.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top