Стали відомі деталі вчорашньої ДТП на Трускавецькій у Дрогобичі (ВІДЕО)

Вчора у Дрогобичі, біля магазину “Оболонь”, який знаходиться на вулиці Трускавецькій, приблизно о 18:00 трапилася автотроща за участі двох автомобілів.

Нам в редакцію надійшло повідомлення від Юлії Мехес, яка описала деталі вчорашньої ДТП в якій могли бути жертви.

Водій автомобіля “Фіат” Михайло Кривко, мешканець Трускавця, в стані алкогольного сп’яніння намагався втекти від поліції? яка його наздоганяла, без включених фар, різноманітними аварійно небезпечними маневрами він рухався в напрямку Трускавця по вулиці Трускавецькій, в районі «Оболоні» він різко виїхав на зустрічну полосу та зіткнувся з Фольксвагеном за кермом якого була жінка Дмитруш Г.О. Мешканка Трускавця. Водій автомобіля Фіат був настільки в стані алкогольного сп’яніння, що навіть не розумів що відбувається, – йдеться в повідомленні.

Водії, які їхали позаду, надали допомогу та витягнули з задимленого автомобіля жінку. Приїхавши на виклик, “швидка” надала одразу допомогу. На щастя травм, які загрожували життю, не було. У винуватця ДТП було розбити лице. Його відвезли до лікарні для надання допомоги та проведення експертизи. Чоловік у лікарні відмовився від госпіталізіції та повернувся на місце ДТП, де вже поліція брала свідчення.

З 17 березня в Україні почали діяти нові штрафи за порушення правил дорожнього руху і суттєво посилилась відповідальність за керуванням автомобілем у нетверезому стані. Особливо це стосується водіїв, які вчиняють нетверезі ДТП з постраждалими або загиблими – їм буде набагато важче уникнути реального терміну у в’язниці.



Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top