Третя за два тижні! У Меденичах автівки масово злітають з траси

Дорога на вулиці Грушевського відремонтована, але без тротуарів і освітлення

У селищі Меденичі, на вулиці Грушевського, з погіршенням погодних умов почастішали ДТП. Як повідомляють тамтешні мешканці, за останні два тижні в кювет злітає третя автівка.

Як наголосив депутат Михайло Задорожній, це комунальна вулиця, яка не передбачена для такого великого потоку транспорту.

«За кошти з державного, або обласного бюджету ОДА повинна облаштувати тротуари та освітлення. В іншому випадку ОТГ згідно закону як власник вулиці вправі закрити рух транспорту, зробивши її пішохідною зоною. Проектом, який є розробленим при в’їзді в Меденичі повинно бути кільце і дорога повертає біля зоопарку і виходить до дороги Східниця – Львів.

На відремонтованій вулиці так і не облаштували тротуари і не провели вуличне освітлення..

“Коли ми ремонтували дорогу Меденичі – Пустомити, вулицю Грушевського служба автомобільних доріг відмовилася ремонтувати. Їхній аргумент був, що це комунальна вулиця. Я на комісії обласної ради довів позицію Меденицької с/р, якщо не відремонтують вулицю, її буде закрито для транспорту. Після цього ОДА виділила гроші і вона була відремонтована. Вони мали ще облаштувати тротуари, але почалися вибори, зміна влади і цього не зробили».

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top