Найзаповітніша мрія батьків Гацюк Вікторії здійснилась

Завдяки армії небайдужих сердець і щирій молитві маленька дівчинка виборола свою перемогу над страшною недугою – злоякісною неходжкінською лімфомою. Діагноз поставили коли дитині не було ще й року.

Більше 40 хіміотерапій, 300 уколів розріджуючого препарату і надалі 1,5 року таблетованої хіміотерапії для уникнення рецидиву. Ці всі випробовування випали на долю малечі.

З допомогою тисяч небайдужих українців нам разом у короткі терміни вдалось зібрати необхідну суму для лікування в Ізраїлі, де Вікторією надалі опікувався фонд «LEHOSHEET YAD».

Батьки маленької принцеси неймовірно вдячні фонду за допомогу, адже окрім матеріального забезпечення, фонд дарував дівчині можливість відчути безтурботне дитинство! Вікторія отримувала купу позитивних емоцій!

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. 

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top