У Дрогобичі встановили святкову фотозону

У Дрогобичі тривають готування до святкувань Різдва та Нового Року. Сьогодні на площі Замкова Гора встановлено святкову фотозону.

Про це повідомили в Управлінні розвитку туризму та культури ДМР.

“Таку новорічну інсталяцію сьогодні встановили на площі Замкова Гора наші комунальники! Інсталяцію майстри створили за ініціативи Наталії Пилипів. Дякуємо за співпрацю Володимиру Суді – керівнику КП «Служба муніципального управління», Наталії Пилипів – керівниці дільниці Зеленого господарства та всім, хто долучився до створення інсталяції!

Нагадаємо, молодіжний простір запрошує дрогобичан на вже традиційний захід “Різдво з Молодіжним простором”, який відбудеться 25 грудня у Дрогобичі. 

Локація: вулиця Ярослава Осмомисла, 10.

У програмі заходу: майстер-класи, марафон різдвяних історій “Віра в диво”, концерт за участі талановитих дрогобичан, перегляд фільму, стендап, вечірній підйом на Дрогобицьку ратушу та частування. 

Цього разу вже традиційний захід від Молодіжного простору буде мати й благодійну мету: зібрати кошти на лікування Валентина Смородіна, дрогобичанина, модератора зустрічей гри класичної Мафії клубу “MAFIN”, який зараз перебуває в реанімації у Львові. У Валентина відмовили обидві нирки.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top