У Мукачеві між вакцинованими мешканцями розіграли позашляховик Renault. Є переможець!

У Мукачеві визначили переможця акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Переможець отримав позашляховик Renault.

Сьогодні у Мукачеві під час прямої трансляції визначили переможця другого етапу акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Ним став Марченко Андрій Андрійович, переможець акції отримає позашляховик.

Також розіграли два телевізори, так як двоє переможців акції першого етапу не підтвердили наявність необхідних документів.

Переможці акції протягом 10 днів мають завітати до ЦНАПу, пред’явити паспорт або ID картки, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера, сертифікат про проходження вакцинації.

“У разі відсутності хоча б одного з документів у переможця, така особа визнається комісією такою, що втратила право на отримання призу, та за допомогою електронного сервісу обирається наступний переможець”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Мукачеві Закарпатської області від жовтня стартувала акція “Вакцинуйся. Збережи життя” серед вакцинованих проти COVID-19 жителів. На її проведення виділили 1,2 млн грн. Призовий фонд акції – автомобіль Renault Duster, 15 велосипедів, 15 електросамокатів, 15 телевізорів.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top