На Львівщині чоловік з ножем та саперною лопаткою напав на поліцейських — його затримали

У Червонограді Львівської області 35-річний мешканець погрожував перехожим ножем та саперною лопаткою, а також нападав на поліцейських, які намагалися закликати його до порядку.

Про це повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції.

Так, 10 грудня приблизно о 20:00 на 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Святого Володимира у Червонограді невідомий чоловік, озброєний ножем та саперною лопаткою, поводиться неадекватно, порушує публічний порядок та погрожує людям.

На місце виїхав екіпаж сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці намагалися закликати чоловіка до порядку, проте той не реагував на законні вимоги правоохоронців, чинив опір та напав на поліцейських із ножем.

Правоохоронці застосували до правопорушника спецзасоби, після чого затримали його. Нападником виявився 35-річний житель Червонограда, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Яким може бути покарання?

Правоохоронці відкрили справу за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Санкція статті передбачає виправні роботи на строк до 2 років, арешт на до 6 місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років. Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top