Жінку, яка зникла, гуляючи з собакою у Львові, помітили у Трускавці

Марія Дергабузова, яка 2 грудня вийшла з собакою на прогулянку у Львові та зникла, може бути жива. Її зафіксувала камери банкоматів у Трускавці та Стрию, де жінка зняла готівку.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Вікторія Балицька.

У вівторок, 7 листопада, журналістка, Вікторія Балицька написала, що Марія Дергабузова станом на 5 грудня була жива. Так, у неділю в обід вона знімала зі своєї картки гроші у банкоматі в Трускавці.

Зі слів Балицької, банкомат облаштований відеокамерою і поліція перевірила по фото і відео, що це вона. Потім жінку зафіксували камери в Стрию.

Інформацію Балицька отримала в керівника Сихівського відділу поліції Іван Іваночко.

«Зателефонувала йому, бо бачу стільки паніки та домислів в соцмережах. Люди через відсутність інформації таке фантазують, що це вже схоже на ширення паніки. Так що, найімовірніше, людина собі просто подорожує», – написала Вікторія Балицька.

Вона додала, що оскільки Марія проживала одна, то навряд чи вона мала б сповістити про своє пересування сусідів.

«Перед друзями теж не завжди звітують. У жінки є сестра за кордоном, яка присилає їй гроші. Ось на ці гроші Марія і мандрує», – додала вона.

Є ще одна делікатна обставина, яка пояснює і поведінку з собакою, і все решта, каже Вікторія Балицька. Жінка має деякі проблеми зі здоров’ям. Це підтвердила сестра поліцейським, які з нею спілкувалися.

«Так що, всі чутки навколо цього «зникнення» – м’яко кажучи, перебільшені. Як і те, що «поліція нічого не робить». Робить. Але по суті поліція навіть не має підстав підходити до цієї жінки на вулиці й щось втирати, не те що запрошувати її кудись в відділок чи насильно повертати додому. Це повнолітня особа з власною волею. Хіба що Марія буде в стані безпорадності та в небезпеці. Але сподіваємося, в неї все гаразд», – зазначила Вікторія Балицька.

Нагадаємо, у Львові п’яту добу розшукують 35-річну Дергабузову Марію, яка у четвер в обід, 2 грудня, вийшла з собакою на прогулянку та зникла безвісти. Собака повернулася через приблизно 1,5 години під будинок без господарки.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top