Олег ДОВГУН зі Стебника – шостий у світі за рейтингом WBA

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) опублікувала рейтинг найкращих боксерів -професіоналів світу у 17-ти вагових категоріях. Дебютував у ТОП-15 рейтингу вагової категорії до 55,3 кг 27-річний боксер зі Стебника Олег Довгун.

Стебничанин потрапив одразу на шосте місце.

Про це повідомили у Відділенні НОК України у Львівській області.

Нагадаємо, у своєму попередньому поєдинку, який пройшов 13 листопада в Піттсбурзі, США, українець переміг американця Гленна Дезурна і завоював титул NABA (Північноамериканської боксерської асоціації).

Нинішнє місце в рейтингу WBA дає право Олегові вже у наступному поєдинку претендувати на титул WBA. Але, ймовірно, йому доведеться провести ще бій-два перед тим, як вийти на чемпіонський бій.

“Хороша новина! Я став 6-м номером в світі за версією WBA, – прокоментував у соцмережі Олег Довгун. – Великий крок для мене. Дякую всім, хто підтримував мене. Далі більше! Наступний поєдинок хочу провести з будь-ким із ТОП-5. З Богом! Слава Україні”.

Олег Довгун став першим боксером з Львівщини після Андрія Котельника, хто увійшов у ТОП-15 рейтингу однієї із чотирьох основних боксерських федерацій.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top