Маленькому Віталіку з Нового Роздолу потрібна термінова пересадка печінки

Маленькому Віталіку з Нового Роздолу потрібна термінова пересадка печінки, і на те, щоб вижити у дитини є менше трьох місяців! Малюку всього лише чотири місяці, у дитини важкий діагноз – атрезія жовчних шляхів, при якій стрімко розвивається цироз печінки.

Віталік народився на 39 тижні після екстреного кесаревого. Після народження їх з мамою в задовільному стані виписали з лікарні. Вже вдома мама помітила, що у дитини жовта шкіра. Лікарі були впевнені що це жовтяниця новонароджених, яка трапляється у багатьох немовлята та яка за два тижні повинна зникнути. Натомість через місяць дитина ще більше пожовтіли. Аналіз крові на білірубін показав, що він в 10 разів перевищує норму. 

Після проведеного МРТ лікарі виявили вроджену патології печінки, а єдиний вихід пересадка печінки. В Україні роблять операції з пересадки печінки від родинного донора за умови якщо дитині уже є один рік та вага 10 кг. Та у випадку Віталіка- він замаленький та й його батьки не підходять як донори. Більше того навіть найближчі родичі не можуть стати донорами. В Охматдиті була зроблена операція по Касаї, щоб відтермінувати пересадку. Та за два тижні було виявлено, що операція була безрезультатною.

Трансплантацію печінки Вітальчику від неродинного донора погодилися зробити бельгійські лікарі та клініка виставила рахунок у майже 150 тисяч євро. Така сума є просто космічною для сім’ї. Завдяки небайдужим людям батькам уже вдалося зібрати 38 тисяч євро та сума все ж залишається дуже великою. 

У Віталіка є лише три місяці на те, щоб отримати нову печінку, адже в іншому випадку дитина може просто не дожити. Сім’я благає кожного з вас про допомогу для єдиного синочка. Будь ласка не будьте байдужими! Допоможемо Віталіку вижити та рости здоровою дитиною!

ЯК ДОПОМОГТИ? :

Зробити швидкий внесок на профілі

чи за РЕКВІЗИТАМИ:

ПриватБанк: 5168 7451 1317 0069 Головченко Іванна (мама)

МоноБанк: 5375 4114 0706 5577 (Головченко Іванна (мама)

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. 

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top