СБУ проводить обшуки у львівського антивакцинатора Остапа Стахіва

У вівторок, 16 листопада, працівники Служби безпеки України проводять обшуки в відомого львівського антивакцинатора Остапа Стахіва. Про це повідомило одразу кілька Telegram та Instagram-каналів. Джерела ZAXID.NET у правоохоронних органах підтвердили інформацію про обшуки.

В оприлюдненому в Instagram-каналі White.Lviv відео видно велику кількість людей, які зібралися у квартирі і та під’їзді будинку на вул. Франка, 60, де мешкає Остап Стахів. На відео видно працівників СБУ в касках, а також медиків і людей в цивільному одязі.

Джерела ZAXID.NET у правоохоронних органах підтвердили інформацію про обшуки в помешканні Остапа Стахіва. У прес-службі СБУ наразі не надають офіційних коментарів.

У квартиру до Остапа Стахіва прийшли кілька десятків його однодумців, серед яких так звані «журналісти Стремоусова» – прихильники антивакцинатора та провокатора з Херсона Кирила Стремоусова.

Нагадаємо, нещодавно львівські депутати звернулись до СБУ з заявами про притягнення його до відповідальності за поширення фейків про вакцинацію. На думку депутатів, діяльність Стахіва може призвести до повалення конституційного ладу в Україні.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top