Сім львівських торгових центрів «замінували» з вимогою відмінити масковий режим

У середу, 10 листопада, у Львові через замінування семи торгових центрів довелося евакуювати понад сім тисяч осіб. Основною вимогою мінувальника була відміна маскового режиму.

Про повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Як відомо, близько 15:20 год. анонім повідомив про замінування семи торгових центрів: «Кінг Крос Леополіс», «Вікторія Гарденс», «Форум Львів», «Спартак», «Скриня», «Вернісаж» та «Роксолана». Вимогою аноніма була відміна маскового режиму.

З 15:25 год. були до пошуку вибухівок у торгових центрах були задіяні сили та засоби цивільного захисту. Під час перевірки проводилась евакуація персоналу та відвідувачів торгових центрів. Загалом було евакуйовано 7577 осіб: 1937 персоналу та 5640 осіб відвідувачів.

У результаті перевірки інформація не підтвердилася, вибухового пристрою не виявлено. Зараз проводяться заходи щодо встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Як відомо, ще з березня 2020 року, коли в Україні ввели карантинні обмеження через коронавірус, відвідування усіх закладів дозволене лише за наявності маски.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top