У Стебнику новий патріотичний мурал! Проєкт реалізувала ГО “Новий Стебник”

Нещодавно у Стебнику завершилися роботи зі створення патріотичного муралу “Захисникам державності”, який було намальовано неподалік легендарної Саліни. Ініціаторами створення у місті нового арт – об’єкту є ГО “Новий Стебник”, а сам мурал став першим у довготривалому проєкті “Малі мурали”.

“Ми хочемо додати нашому Стебнику нових та яскравих барв, тому розпочали реалізацію проєкту “Малі мурали”. Нашим завданням є наповнити малюнками сірі стіни навколо Саліни та перетворити ці місця на цікаві локації”, – розповів Станіслав Лецик, співзасновник ГО “Новий Стебник”.

ГО “Новий Стебник” дякує меценатам, які допомогли у реалізації цього задуму: Павлу Пасічнику (магазин будівельних матеріалів ТЦ “Бум-Буд”), Світлані Винарчик  (кав’ярня “Клер”), Романові Паращаку за допомогу в малюванні муралу.

Нагадаємо, що нещодавно  на будівлі колишньої адміністративної-промислової будівлі тамтешньої солеварні Саліні, було встановлено інформаційну таблицю, яка розповідає про історію цієї будівлі, знакової для Стебника.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top