У Стебнику з’явилася інформаційна таблиця на будівлі Саліни (ФОТО)

ГО “Новий Стебник”, яка об’єднує молодь, небайдужу до долі рідного міста, продовжують реалізовувати у Стебнику інформаційні та просвітницькі проєкти.

Цього разу на будівлі колишньої адміністративної-промислової будівлі тамтешньої солеварні, встановили інформаційну таблицю, яка розповідає про історію цієї будівлі, знакової для Стебника.

Розповідає Олег Лехуш, заступник керівника ГО “Новий Стебник”:

“Це довготривалий проєкт, в межах якого на історичних будівлях Стебника встановлюємо інформаційні таблиці з короткою історичною довідкою. Мета проєкту — донесення історії міста до туристів та, головне, до місцевих мешканців. Інформація про будівлю подана українською та англійською мовами.

Також на таблиці розміщено QR-код, за яким ви можете почитати більше цікавої інформації про наше місто. Звісно, ми не могли обійти стороною Саліну, яка знана кожному стебничанину. Тепер тут є таблиця з цікавою інформацією”.

Встановлення цієї таблиці відбулося за підтримки та в співпраці із місцевим бізнесом – компаніями ДакСервіс, ОГО Друк, Your Burger та Nesto. Також дякуємо за співпрацю Державному історико-культурному заповіднику “Нагуєвичі”, які допомогли із пошуком інформації для таблиці.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПІДТРИКИ ГО “Новий Стебник”: 
р/р UA473052990000026007021016789 у АТ КБ “ПРИВАТБАНК”, ЄДРПОУ 305299, ЗКПО 43300245 Або картка 5168752010186214

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top