У Дрогобицькому районі розпочинають працювати мобільні групи для вакцинації людей похилого віку

У Дрогобицькому районі розпочинають працювати мобільні групи для вакцинації людей похилого віку. Наразі у громадах створюють списки осіб, яких потрібно вакцинувати, після чого медики зможуть здійснювати виїзди.

Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив очільник Дрогобицької РДА Степан Кулиняк.

Особливу увагу звертатимуть на сільські та гірські території району.

«Мобільні групи повинні бути створені при територіальних громадах. За рішенням міської комісії ТЕБ і НС, голови громад повинні скласти списки, а також створити мобільні групи, які будуть їздити та вакцинувати літніх людей. Наразі, за словами керівників ТГ чи їх представників, вони вже їздять і вакцинують таких людей, якщо є запити до сімейних лікарів. Ми наполягаємо, щоб навіть, якщо люди не звертаються до сімейних лікарів, до них все одно приїжджали та пропонували вакцинуватися», – каже Степан Кулиняк.

В інших районах Львівщини наразі запитів на організацію мобільних груп, які би вакцинували людей похилого віку, зокрема, тих, які не можуть самостійно прийти в поліклініку, немає.

Нагадаємо, що у зв’язку із зростанням кількості хворих на COVID-19, госпіталізацій та смертності, районна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення посилити карантинні обмеження на території Дрогобицького району. 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top