На Дрогобиччині у маршрутки пускатимуть лише вакцинованих чи з ПЛР-тестом

У зв’язку із зростанням кількості хворих на COVID-19, госпіталізацій та смертності, районна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення посилити карантинні обмеження на території Дрогобицького району. 

Відповідно до рішення комісії, з понеділка, 8 листопада, додаткові обмеження поширюються на роботу громадського транспорту міського та приміського перевезення.

У Дрогобицькій РДА відбулася нарада першого заступника голови Романа Шлярпа з керівниками транспортних підприємств району.

«Щодо роботи транспорту, то закликаємо вас не здійснювати перевезення пасажирів без засобів індивідуального захисту та неімунізованих. Бо це насамперед безпека кожного з нас. Стебницька лікарня заповнена на 100%, а за останні два місяці померло чверть людей від загальної кількості смертей з початку пандемії», — звернувся до перевізників Роман Шлярп.

Роман Шлярп додав, що обмеження проїзду і транспорті, як і інших сфер, не мають застосовуватися до осіб, які не досягли 18 років, та у яких є: негативний тест на COVID-19 проведене не більш як за 72 години, або документ, що підтверджує отримання  вакцинації.

Нагадаємо, у Дрогобицькому районі з 8 листопада вводять додаткові карантинні обмеження «червоної зони».

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top