Василько Лисовець потребує Вашої допомоги. Дитині необхіда операція, яка допоможе почати ходити!

Василько з Нового Села потребує термінової операції на ніжках! Мама просить допомоги усіх небайдужих, адже сама не в змозі оплатити дороговартісні хірургічні втручання та реабілітацію!

Хлопчику майже вісім, але він розумний не на свій вік! Василько має зовсім не дитячі хобі –  цікавиться математикою, комп’ютерними програмами та класичною літературою. А вдома у нього незвичний домашній улюбленець – лабораторний щур, за яким він доглядає, створює умови та спостерігає. Василько любить спілкування з дорослими і дивує всіх своєю кмітливістю, адже він чудовий співрозмовник!

Але не все так сонячно і просто у житті Василька – він не може ходити до школи, тому навчання з вчителями проходить індивідуально та вдома. Василько не може бігати і гратися з друзями, адже ніжки його не слухають… Від немовляти він пройшов складний шлях. Спершу у 6-місячної малечі було діагностовано онкологію- нейробластома. Після 7 курсів хіміотерапії та двох операцій мама почула омріяні слова- ракових пухлин не залишилося. Але пухлина зачепила кістковий мозок та спричинила зміщення у тазу, тому Василько так і не почав ходити. Після 2-річної голкотерапії з’явилися рухи та хлопчик почав повзати та зміг сидіти. На сьогодні він продовжує активно займатися з реабілітологами у Києві.


Та все ж є надія, що Василько зможе ходити самостійно та насолоджуватися повноцінним життям! За словами лікуючих ортопедів, хлопчик потребує складної операції з встановленням шести пластин. Але пластини не звичайні, а такі, що з часом розсмоктуються. Після онкології хлопчик щорічно повинен проходити МРТ, а з звичайними металевими пластинами це заборонено.

Ціна кожної з шести пластин – 40 000 гривень, додатково після операції потрібна буде довготривала реабілітація.  У мами, яка старається з усіх сил, виховує і забезпечує сина одна, 240 тисяч гривень – це непідйомна сума. Тому вона звертається до всіх вас, не залишайтеся байдужими, Василько вже пройшов так багато, він заслуговує на те, щоб ходити як всі інші дітки!

Як допомогти?

Зробивши швидку пожертву на профілі Василька

PayPal: [email protected] (з позначкою ДЛЯ ЛИСОВЕЦЬ ВАСИЛЯ)

Ощадбанк: 5167803219258212

ПриватБанк: 5363542010667237 Лисовець Зоряна (мама)

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. Засновники фонду Юрій та Олександра Цихівські на власному прикладі довели, любов і підтримка здатні творити дива. У 2019 році до родини увірвалася біда. У їхнього сина Матвійка лікарі діагностували важку недугу – гостру мієлоїдну лейкемію. Силами волонтерів та небайдужих вдалося зібрати – 250 тисяч доларів. Сьогодні Матвій повністю одужав та повернувся до звичного життя дворічного хлопчика. Повернувшись в Україну, подружжя Цихівських вирішило ділитися здобутим досвідом і допомагати долати рак всім, хто цього потребує.

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top