Зміни на солеварні у Дрогобичі: облаштовано пішохідну доріжку (ВІДЕО)

Дрогобицька солеварня – змінюється. Нещодавно на підприємстві завершено роботи з облаштування пішохідної доріжки, яка зв’язала адміністративний корпус підприємства з Королівським шурфом.

Ці роботи виконано, бо вдалося виграти мікропроєкт обласного співфінансування. Роботи із влаштування пішохідної доріжки виконали ТОВ “Брати”.

Також для реалізації цього проєкту, завдяки небайдужим благодійникам, було зібрано близько 45 тисяч гривень власного внеску. Сьогодні проєкт завершено і гості солеварні мають змогу в дещо кращих умовах відвідувати це унікальне підприємство.

Нагадаємо, що на початку року Дрогобицьку солеварню очолив Олег Петренко, дрогобичанин та адвокат. Разом з новим керівником розпочалися позитивні зміни на підприємстві, зокрема, отримано перемогу у двох проєктах: конкурсі “Єврорегіон Карпати” (виготовлення туристичної панви для участі у фестивалях) та мікропроєкті з облаштування туристичних доріжок; створено новий логотип та подана заявка для реєстрації торгової марки “Дрогобицька Солеварня”, оновлено пакування солі та сувенірної продукції, відновлено веранду в адміністративному корпусі солеварні, проведено кілька масових заходів, піднято заробітну плату працівникам підприємства, покращилися виробничі та фінансові показники роботи підприємств. Вже з вересня на солеварні має розпочатися театралізована екскурсія, яка розповідатиме не лише про історію солеварні, але й про історію усього регіону.

***

Над відео працював Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top