Wizz Air відкриває 9 нових маршрутів зі Львова: куди летимо і скільки це коштує?

Авіаперевізник Wizz Air здійснив масштабне розширення своєї маршрутної мережі в Україні та, зокрема, зі Львова. Львів’янам стали доступні дев’ять нових напрямків, і квитки вже надійшли у продаж.

Новий рейс до Брюсселю Шарлеруа (Бельгія) стартує із 1 червня 2022 року. Пльоти здійснюватимуть двічі на тиждень, по середах та неділях.  Вартість квитка стартує від 809 грн.

Новий рейс до Барселони Ель Прат (Іспанія) стартує із 1 червня 2022 року.  Вартість квитка стартує від 1619 грн.

Новий рейс до Мадриду (Іспанія) стартує із 1 червня 2022 року. Вартість квитка стартує від 1619 грн.

Новий рейс до Салонік (Греція) стартує 2 червня 2022 року.  Вартість квитка стартує від 809 грн.

Новий рейс до Афін (Греція) стартує 4 червня 2022 року. Вартість квитка стартує від 1299 грн.

Загалом Wizz Air Wizz Air також планує в 2021-2022 роках запустити 12 нових напрямків з Києва, 9 з Львова, 3 з Одеси і два з Харкова. П’ять нових літаків будуть розміщені в Києві (додатково до трьох, що уже базуються в столиці), ще два літаки отримають базу у Львові (додатково до одного авіасудна).

Сумарно авіакомпанія планує обслуговувати 117 напрямків з України в 22 країни світу.

Нагадуємо:

Україна та Європейський Союз підписали довгоочікувану угоду про Спільний авіаційний простір, відому як угоду про “відкрите небо”.

Угода про “відкрите небо” має на меті урівняти у деяких правах українські та європейські авіакомпанії, зняти монополію на окремі маршрути, встановлену двосторонніми договорами, полегшити відкриття нових маршрутів між українськими та європейськими містами, та як наслідок – має зменшити ціни на квитки.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top