У Львові в кафе і ТРЦ планують пускати лише вакцинованих

Незабаром у Львові до кафе та торгових центрів зможуть заходити лише вакциновані, або ті, хто має негативний тест на коронавірус. Такі обмеженя анонсував міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу за підсумками засідання комісії ТЕБ і НС 8 жовтня.

Міська комісія ТЕБ і НС вирішила посилити у Львові карантинні обмеження. Зокрема, учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання, а також призупиняють планові госпіталізації та операції у лікарнях.

Окрім того, міський голова анонсував нові обмеження у закладах громадського харчування та торгових центрах. Відвідувати їх дозволять лише вакцинованим та тим, хто має негативний ПЛР-тест. Коли саме почнуть діяти ці правила міський голова ще не повідомив.

«Хочу проінформувати львів’ян, що незабаром ми будемо мати ситуацію, що в кафе, ресторан чи торговий центр зможуть заходити люди, які мають вакцинацію, або негативний ПЛР-тест. І це буде перевірятись. Це не є рішення, яке ми вже прийняли, але я хочу це анонсувати. Це є нормою для багатьох країн ЄС», – заявив Садовий.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top