​Проїзд в автобусі «Дрогобич-Михайлевичі» здешевшав

Пасажири платитимуть менше на 2 гривні

На початку серпня у вартість проїзду на міжміському маршруті «Дрогобич-Михайлевичі» подорожчала на 3 гривні. Відтак пасажири були змушені сплачувати за проїзд вже 14 гривень.

Пасажири вважали таке підняття тарифу різким та необгрунтованим, адже, вартість проїзду у січні цьогоріч вже піднімали на одну гривню.

У райдержадміністрації провели перемовини з перевізником. У результаті «Транс-Екіпаж», який обслуговує маршрут, погодився на зниження ціни на 2 гривні. Так, тепер пасажири маршруту «Дрогобич-Михайлевичі» сплачують за проїзд 12 гривень, інформують в РДА.

«Ми неодноразово проводили зустрічі з людьми та перевізником. В цьому випадку ми були як на стороні людей у відстоюванні їх прав, так і враховували думку перевізника щодо економічної обгрунтованості тарифу. Зараз ми дійшли згоди, що вартість проїзду у розмірі 12 гривень буде взаємовигідною як для пасажирів, так і перевізника», — зазначив перший заступник голови Дрогобицької РДА Роман Шлярп.

Нагадаємо, нещодавно Дрогобицька районна державна адміністрація достроково розірвала договір на перевезення пасажирів на маршруті «Дрогобич-Михайлевичі» з приватним підприємством «Галич-Авто», через систематичне порушення умов договору.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top