Вперше в Україні: в Ужгороді запустили патрулі на електросамокатах

В Ужгороді поліцейські патрулюватимуть центральну частину міста на електросамокатах. Їздитимуть правоохоронці поблизу пішохідних зон, – там, де є умови для безпечного руху на велосипедах та самокатах. Приватна компанія надала поліцейським самокати безкоштовно. Це перший подібний проект в Україні.

Як розповів ZAXID.NET речник патрульної поліції Закарпаття Ернест Завадський, електросамокати патрульним передали партнери – одна із приватних компаній, що займається прокатом електричних самокатів в Ужгороді, у суботу, 11 вересня. «Самокати надані у безтермінове користування партнерами патрульної поліції Закарпатської області у вигляді благодійної допомоги. Поки їх буде два, однак планується збільшувати кількість електросамокатів, якщо цей проект матиме успішний досвід», – зазначив Ернест Завадський.

За його словами, їздитимуть патрульні електросамокати переважно у центральній частині Ужгорода і там, де є умови для такого транспорту. «Наразі планується таке патрулювання до того часу, поки дозволятимуть погодні умови», – уточнив Ернест Завадський.


Share this post

scroll to top