У Бориславі відбудеться благодійний концерт Романа Скорпіона. Збирають кошти на лікування постраждалих у страшній ДТП

У неділю, 5 вересня, у Зеленому театрі Бориславського міського парку культури та відпочинку відбудеться благодійний концерт для допомоги постраждалим у ДТП, що трапилася у селі Попелі.

Про це повідомляють у Бориславській міській раді.

Для присутніх виступатимуть відомий український співак Роман Скорпіон, а також запрошені гості: Dj Mister Chaykovskiy, Dj OKRAMO, Dj AVEN. Вхід – 100 грн. 

Всі кошти будуть передані для лікування постраждалих в цій страшній автотрощі.

Нагадаємо, що 24 серпня, близько 23.00, на автодорозі «Борислав-Самбір-Мостиська-Дрогобич» у селі Попеля сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 19-річний мешканець Борислава, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з «Фольксвагеном Гольф», за кермом якого перебував мешканець того ж міста віком 40 років. Внаслідок зіткнення водій «Гольфа» та двоє його пасажирів віком 16 та 20 років, від отриманих травм померли на місці події. Тілесні ушкодження отримали ще троє пасажирів «Гольфа» – двоє 19-річних та одна віком 17 років, мешканці одного з сіл району – усі вони були доставлені у лікарню.

Також за медичною допомогою звернулись водій «Фольксвагена Пасат» та троє його пасажирок – мешканки Борислава віком 18, 19 та 22 роки. Встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Пасат» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, чоловік ніколи не мав посвідчення водія.

Зараз в Бориславській громаді активно збирають кошти на лікування постраждалих у ДТП.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top