На Дрогобиччині затримали жінку, яка у Стебнику вбила свого співмешканця

Фото ілюстративне

У Дрогобицькому районі поліцейські затримали зловмисницю, причетну до вбивства свого співмешканця. За скоєне 44-річній жительці міста Стебник загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.29 серпня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про тіло чоловіка без ознак життя, виявлене в одному з будинків у місті Стебник.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції.На місці події правоохоронці виявили тіло 30-річного місцевого мешканця з ножовим пораненням у ділянці грудей, яке і стало причиною смерті. Попередньо встановлено, що до вбивства причетна 44-річна співмешканка загиблого, яка завдала йому удару ножем під час конфлікту.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.Зловмисниця затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top