“Багатостраждальну” дорогу до села Воля Якубова відремонтують ще у вересні. Буде фестиваль!

Фото ДРДА

Дорогу до села Воля Якубова, що у Дрогобицькій територіальній громаді, розпочнуть ремонтувати вже у найближчі дні. 12-13 вересня тут відбудеться фестиваль історичної пісні та танцю «Шабелина». До цього часу ремонтні роботи мають бути завершені.

Про це повідомляють у Дрогобицькій районній державній адміністрації.

“Сьогодні, 30 серпня, на об’єкті майбутнього ремонту відбулася робоча виїзна нарада щодо старту робіт. Участь у нараді зокрема взяли заступник директора Департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Микола Одиноцький, перший заступник голови Дрогобицької РДА Роман Шлярп, голова Дрогобицької районної ради Андрій Шевкенич та представник підрядної організації-виконавця робіт. На ремонтні роботи з обласного бюджету скерують 7 мільйонів 700 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

За ці кошти підрядна організація «Шляховик-Т» проведе капітальний ремонт більше 3 кілометрів дорожнього покриття. Стартуватимуть від траси «Дрогобич-Комарно» через Добрівляни до комплексу «Козацька Слобода Раковець», де і відбудеться Фестиваль.

Фестиваль історичної пісні та танцю «Шабелина» відбудеться у відпочинковому комплексі «Слобода  Раковець», яка належить колишньому регіоналу, міському голові Трускавця в 2002 – 2010 роках Леву Грицаку.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top