У Зоряни Балук з Дрогобича лімфома. Потрібні кошти на лікування!

#Допомагайте_відповідально

Зоряна Балук – молода дрогобичанка, у якої виявили важку хворобу. Зоряна терміново потребує нашої з вами допомоги.

Зоряні 41, вона працює бухгалтером та живе одна. Найближча людина, мама, несподівано померла від онкології. А вже через кілька місяців, Зоряні раптово стало погано- далі аналізи, обстеження та шокуючий висновок лікарів – ЛІМФОМА ХОДЖКІНА, злоякісна пухлина. На питання, що ж стало причиною, лікарі лише розводять руками. Можливо тригером хвороби став саме стрес після втрати рідної людини.

Зоряна не опустила руки та почала боротьбу з хворобою самотужки. В 2020 році пройшла важке лікування, перенесла хіміотерапію та опромінення. Та почула омріяне слово – ремісія. Та нещодавно після проходження КТ отримала погані новини- хвороба повернулася. Жінка пройшла перші два курси хіміотерапії у Львові, на лікування витрачено заощадження та кошти, що зібрали близькі знайомі. 

Жінка просить про допомогу всіх небайдужих. “Я хочу бути здорова. Я ХОЧУ ЖИТИ”, –каже Зоряна і щиро сподівається на вас. 

Ваша рука допомоги – те, що їй потрібне зараз як кисень. Ви- її надія та шанс на життя.

ЯК ДОПОМОГТИ

поширити інформацію у себе на профілі чи по групах 

зробивши швидку пожертву на профілі Зоряни

або за допомогою:

ПриватБанк 

4149 4993 8570 8548 БАЛУК ЗОРЯНА ЄВГЕНІВНА

PayPal [email protected] (з позначкою для БАЛУК ЗОРЯНИ)

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. Засновники фонду Юрій та Олександра Цихівські на власному прикладі довели, любов і підтримка здатні творити дива. У 2019 році до родини увірвалася біда. У їхнього сина Матвійка лікарі діагностували важку недугу – гостру мієлоїдну лейкемію. Силами волонтерів та небайдужих вдалося зібрати – 250 тисяч доларів. Сьогодні Матвій повністю одужав та повернувся до звичного життя дворічного хлопчика. Повернувшись в Україну, подружжя Цихівських вирішило ділитися здобутим досвідом і допомагати долати рак всім, хто цього потребує.

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top