На станції Глинна-Наварія біля Львова зійшли з колії вагони вантажного поїзда (ВІДЕО)

Фото Суспільне Львів

На станції Глинна-Наварія на Львівщині зійшли з колії вагони вантажного поїзда Клепарів-Батьово. Потяг перевозив щебінь та залізну руду. Про це повідомив речник “Львівської залізниці” Андрій Везденко.

За його словами у складі поїзда було 46 вагонів, зійшли з колії — 16. Випадок стався 26 серпня близько 8 год. 20 хв. Унаслідок сходу вагонів ніхто не травмувався.

“Зараз на місці події працює спеціальна комісія Укрзалізниці, яка з’ясовує обставини та причини сходу вагонів, а спеціальна техніка працює над усуненням наслідків. Оскільки ділянка двоколійна, то по сусідній ділянці здійснюється рух потягів. Раніше потяги рухалися у два напрямки, а тепер у один”, — розповів речник “Львівської залізниці” Андрій Везденко.

Як додали в Укрзалізниці, рух поїздів зараз забезпечують парною колією. Через це затримаються в дорозі пасажирські поїзди: №6 Херсон – Ужгород, №41 Дніпро – Трускавець, №46 Лисичанськ – Ужгород, №146 Ужгород – Львів та №807 Львів – Коломия. Час запізнення поїздів – від 50 хв. до 1 год. 20 хв.

Відновити рух пасажирських поїздів по непарній колії на дільниці Глинна-Наварія – Львів планують упродовж 24 годин.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top