День Незалежності з добровольцями! Патріотичний захід у Дрогобичі (ВІДЕО)

Члени ГО “МО “Права молодь” до Дня Незалежності України організували військово-патріотичні заняття для молоді міста. Захід мав назву “День Незалежності з добровольцями”, адже інструкторами занять були добровольців та ветерани війни з московитами. В межах заходу відбулося відкрите заняття на тему “Будова та неповний розбір і збір автомата” та стрільби з страйкбольної зброї.

Провели навчання ветерани російсько-української війни Ярослав Регей та Віктор Кочерев, а також Максим Гончарук, вчитель Дрогобицького ліцею №1, Юрій Пашко, заступник директора механіко-технологічного коледжу та Олег Пінтелей, інструктор ініціативи Бар’єр.

“Для нас це символічний день, адже це нагода подякувати нашим помічникам та помічницям, які з 2015 року підтримують наш рух в реалізації військово-спортивного виховання молоді. Також святкуючи ми маємо нагоду нагадати про бойові дії серпня 2014 року, які стали ключовими для збереження Незалежності вже в 21 столітті. Святкуючи велике свято для всіх українців 30 років Незалежності, пам’ятай про Іловайськ та Саур-Могилу, та бійців, які загинули чи були понівечені в боях за нашу свободу саме в ці дні”, – розповів Ярослав Регей, ветеран війни, голова ГО “Права Молодь”.

***

Над відео працював Олег Дьорка

Share this post

scroll to top