У Дрогобичі підписано Меморандум про створення Академії спорту. Що відомо? (ФОТО)

6 серпня у Дрогобичі було підписано Меморандум між Дрогобицькою міською радою в особі міського голови Тараса Кучми  та ТОВ “СК Галичина” в особі керівниці Наталії Каріоті.

Про це повідомляє кореспондент ВАРТО.

Суть меморандуму полягає у спільних намірах створити у Дрогобичі сучасну спортивну Академію, яка б знаходиться на вулиці Трускавецькій. Для цього, відповідно до Меморандуму, міська рада має зарезервувати ділянку розміром 25.4 ГА для цих цілей, а згодом передати цю ділянку на 49 років у довгострокову оренду. Інша сторона – ТОВ “СК Галичина”, бере на себе зобов’язання реалізувати на цій території цей потужний інфраструктурний проєкт, збудувати Академію, залучивши для цього кошти іноземних інвесторів, зокрема, з Австрії.

Раніше ми розповідали про цей амбітний проєкт, зокрема, про Віденський університет, який працює над ідеєю створення у Дрогобичі Академії спорту на базі бренду “Галичина”. Дрогобичанин Андрій  Каріоті, який зараз мешкає в Австрії, є ініціатором та керівником цього проєкту щодо створення такої Академії у Дрогобичі.

Також варто зазначити, що підписаний меморандум є лише декларацією про наміри та жодних юридичних наслідків, прав чи обов’язків з моменту його підписання, не виникає, але факт підписання свідчить про те, що такий проєкт дійсно є намір реалізувати, зберегти ділянку для громадських цілей. Доказом цьому є підпис і міського голови, і представника ТОВ СК ”Галичина”.

Публікуємо текст підписаного у Дрогобичі Меморандуму.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top