Термінової допомоги потребує дрогобичанка Оксана Болоховецька. Діагноз – лімфома!

#Допомагайте_відповідально

У мешканки Дрогобича – Оксани Болоховецької, діагностували важке захворювання – лімфому. 

“Оксана –  сирота, самостійно виховує двох дітей – 9 та 7 років. Жінка не звертала уваги на симптоми, які вже певний час себе проявляли, бо доводилося багато працювати, аби забезпечити свою родину. Зміни у зовнішньому вигляді – Оксана дуже схудла,  першою помітила її найкраща подруга Наталя. Вона змусила Оксану звернутися до лікаря. Діагноз приголомшив – неходжкінська великоклітинна лімфома, злоякісна та агресивна пухлина”, – розповідає Юрій Дрогобицький, голова БФ “Цех Доброти”.

Сьогодні Оксана пройшла два курси хіміотерапії. Лікування відбувається в Івано-Франківську та Дрогобичі. Необхідна сума коштів для проходження 10-ти курсів хіміотерапії близько 500 тисяч гривень. Станом на сьогодні потрібно зібрати 350 тисяч гривень.

Просимо вас допомогти Оксані в боротьбі за своє життя. Лімфома піддається лікуванню, але для цього потрібні кошти. Разом ми можемо подарувати шанс на життя молодій мамі!

ЯК ДОПОМОГТИ?

поширити інформацію

зробивши швидку пожертву на профілі Оксани на сайті БФ “Цех Доброти”

або за допомогою:

✅

ПриватБанк (картка подруги), 5168 7573 5837 1914 Порохня Наталія Михайлівна

✅

PayPal [email protected] (з позначкою для Болоховецької Оксани).

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. Засновники фонду Юрій та Олександра Цихівські на власному прикладі довели, любов і підтримка здатні творити дива. У 2019 році до родини увірвалася біда. У їхнього сина Матвійка лікарі діагностували важку недугу – гостру мієлоїдну лейкемію. Силами волонтерів та небайдужих вдалося зібрати – 250 тисяч доларів. Сьогодні Матвій повністю одужав та повернувся до звичного життя дворічного хлопчика. Повернувшись в Україну, подружжя Цихівських вирішило ділитися здобутим досвідом і допомагати долати рак всім, хто цього потребує.

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top