Дрогобицький ліцей №1 вимагає скасувати результати конкурсу щодо обрання директора

Колектив ліцею №1 переконаний, що конкурс на заміщення посади директора навчального закладу проведений незаконно.

Крім того, згідно наявних у навчальному закладі документів, ліцей зараз має два директори, а також в.о. керівника. Діючий директор Ольга Лужецька ще у відпустці, а новий – Леся Терлецька – вже заступила на посаду.

Ще з червня педагоги та батьки учнів виходять на акції протесту. Також відстоюють свою позицію у суді. Днями колектив ліцею №1 прийшов до районної адміністрації і закликав голову району Степана Кулиняка втрутитися у процес, аби відстояти інтереси громадськості.

Працівники ліцею показали документи, виданих відділом освіти ДМР, які суперечать один одному. Відповідно до цих документів, зараз Дрогобицький ліцей №1 фактично має двох керівників, бо діючий директор ще є чинним до 23 серпня, однак з 3 серпня призначили уже нового.

На даний момент є судовий позов до Львівського окружного адмін.суду. Перше засідання має бути 16 серпня. Також ми будемо звертатись до Держпраці, на скільки законним є перебування двох осіб на одній посаді одночасно“, – зазначила у коментарі варто Оксана Тустановська, голова профкому навчального закладу

Голова Дрогобицької районної державної адміністрації Степан Кулиняк зазначив, що підтримує колектив навчального закладу, заявивши, що Дрогобицька РДА у міру своїх повноважень сприятиме вирішенню цієї ситуації у відповідності до чинного Законодавства.

Перебуваючи з робочим візитом у Дрогобичі, голова Львівської ОДА Максим Козицький зазначив, що підтримує позицію колективу школи і питання повинно вирішитися у межах чинного законодавства.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top