У жахливій аварії на Хмельниччині загинула ціла сім’я зі Львова

В неділю, 1 серпня, під вечір у селі Заруддя Хмельницької області на величезній швидкості зіткнулися два легковики – Dacia Logan і Mersedes. Унаслідок ДТП загинули три людини, в тому числі і 3-річна дитина зі Львова. Винуватець аварії – інспектор патрульної поліції Хмельницького.

Аварія сталася на трасі між Хмельницьким та Старокостянтиновим. Удар був такої сили, що від автомобілів залишився металобрухт, повідомляє ТСН.

Відомо, що у ДТП загинула ціла сім’я зі Львова, яка їхала в одній із машин, — чоловік, дружина та їхній син.

Водія іншого автомобіля унаслідок зіткнення затиснуло понівеченими металевими конструкціями. Вивільнити його допомогли рятувальники. Винуватцем аварії слідство вже назвало водія Mersedes. Він, порушивши правила дорожнього руху, виїхав за зустрічну смугу.

За кермом був інспектор патрульної поліції Хмельницького. У прокуратурі відкрили провадження, поліцейського затримали і відсторонили від роботи. Експертиза встановила, що правоохоронець був тверезий. Санкція статті, за якою підозрюють поліцейського, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top