Дрогобицький машинобудівний завод визнано банкрутом

За даними Єдиного державного реєстру судових рішень, Господарським судом Львівській області винесено постанову про банкрутство АТ«Дрогобицький машинобудівний завод», який заборгував податківцям понад 26 млн. грн.

Дане судове рішення, згідно якого постановлено відкрити ліквідаційну процедуру підприємства, датовано 29.06.2020 року.

Заява про відкриття провадження у справі про банкрутство машинобудівного заводу на розгляд суду надійшла 17.02.2021 року, у подальшому розпорядником майна підприємства-боржника було призначено арбітражного керуючого Іваська Святослава Миколайовича.

Вимоги до боржника заявило шестеро кредиторів. Серед найбільших – Головне управління ДПС у Львівській області (26 236 490 грн), Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області (1 333 939 грн).

ВАРТО_знати: Дрогобицький машинобудівний завод – спеціалізоване підприємство, що випускало широку номенклатуру устаткування для добування, транспортування і переробки нафти і газу.

АТ «Дрогобицький машинобудівний завод» спочатку було зареєстровано як Публічне акціонерне товариство. Його директором вказаний Савчик Ігор Михайлович.

Водночас на офіційному сайті підприємства зазначено, що «АТ “Дрогобицький машинобудівний завод” – є одним з найбільших в Україні виробників сучасного та ефективного нафтопромислового і газового обладнання».

На сайті також розміщено одне з останніх оголошень АТ “Дрогобицький машинобудівний завод”: «шукаємо представників (дилерів) по реалізації обладнання та інструменту власного виробництва на території Російської Федерації».

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top