Футболіст Олександр Зінченко профінансував приїзд німецького пластичного хірурга до Львова

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко відзначився гідним вчинком: саме він профінансував приїзд відомого пластичного хірурга до Львова. Про це повідомила пресслужба збірної України з футболу.

Про це пише Твоє Місто.

24-річний півзахисник профінансував з призових за Євро-2020, приїзд до Львова з Німеччини відомого німецького пластичного хірурга Клауса Екснера. Упродовж тижня фахівець буде оперувати дітей з вродженими і післяопіковими ушкодженнями.

Водночас у Львівській міськраді повідомили, що на базі опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні доктор спільно з львівськими хірургами упродовж 4-10 липня консультуватиме і оперуватиме дітей зі складними вродженими і набутими вадами зі всієї України. 

Німецький лікар уже проконсультував 34 дітей зі складними набутими і вродженими вадами. Йдеться, зокрема, про такі вади, як вроджений птоз верхньої повіки, вроджена деформація вушної раковини, гемангіоми, посттравматичні рубці, постопікові рубці. Тож упродовж цього тижня заплановано щонайменше 24 оперативні втручання з корекції вроджених та набутих вад. 

До слова, це уже 13-тий візит відомого німецького хірурга до Львова за останні 9 років. З того часу професор Клаус Екснер двічі на рік (зазвичай – весною та восени) приїздить до Львова і допомагає дітям позбутися складних вроджених чи набутих вад, ділиться досвідом з львівськими колегами.

Нагадаємо, 29 червня збірна України зіграла матч 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією. Команда Шевченка в овертаймі вирвала перемогу, перемігши з рахунком 2:1. Відтак, українці пробилися у чвертьфінал. 3 липня Збірна України зустрілась із збірною Англії. У чвертьфіналі Євро-2020 українська збірна на чолі із Андрієм Шевченком поступилася збірній Англії з рахунком 0:4, тим самим дозволивши англійцям пройти до півфіналу чемпіонату.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top