У Дрогобичі запустили проект для залучення інвестицій у громаду. Як це працює?

Скріншот з відео

У Дрогобичі запустили проект для залучення інвестицій та розвитку підприємництва у громаді. Міська влада декларує повну прозорість та сприяння у започаткуванні бізнесу чи інвестиційних проектів. Для потенційних економічних партнерів створили інвестиційну візитівку – сайт з повною довідкою про громаду і пропозиції для ведення бізнесу.

«Наша унікальність в тому, що особисто міський голова, секретар міської ради, начальники поліції та податкової публічно заявили про те, що вони будуть допомагати прозоро розвиватися бізнесу в нашому регіоні. Ми дуже тезисно даємо інформацію про об’єкти, за кожним закріпляємо проект-менеджера, який буде консультувати, або напряму даємо контакти людей, які продають чи здають в оренду нерухомість чи землю», – написав у себе на сторінці керівник управління культури та розвитку туризму міськради та депутат Дрогобицької районної ради та співініціатор проєкту Ігор Чава.

За його словами, у Дрогобичі є багато промислових об’єктів, які зупинили свою діяльність. Відновити їхнє виробництво вже не вдасться, але їх можна перетворити на інші простори. Для контактів з інвесторами та бізнесменами у Дрогобичі створили посади інвестиційних менеджерів.

Дрогобич пояснює своє вигоду для започаткування бізнесу дешевою вартістю оренди, кадровим потенціалом, зручністю розташування біля курортних міст – Східниці, Трускавця, Моршина, близькістю до кордону.


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top