Ігор Чава очолив Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради

Ігор Чава

Ігор Чава, колишній керівник Туристично-інформаційного центру Дрогобича, відомий у Дрогобичі через свою активну роботу у напрямку розвитку туризму, успішну реалізацію промоційних проєктів, очолив  новостворене Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради.

“Очоливши таку важливу структуру в житті нашої громади, відчуваю всю відповідальність, але разом з тим, сповнений бажанням впроваджувати якісні зміни та берегти здобутки попередніх років. Разом з командою ми націлені на швидкі результати, залучення додаткових коштів для нашої галузі та запрошуємо громаду до активної співпраці”, прокоментував для ВАРТО Ігор Чава.

На посаді керівника Туристично-інформаційного центру Дрогобича  Ігор Чава показав себе досвідченим та успішним менеджером-управлінцем, який здатний налагодити роботу новоствореної організації. Варто нагадати, що ТІЦ у Дрогобичі було створено лише у 2016 році. З цього часу місцевий ТІЦ став потужним локомотивом змін у Дрогобичі.

Нагадаємо, що у березні 2021 року Сесія Дрогобицької міської ради прийняла рішення «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради». Рішення було прийнято під час ІІ пленарного засідання ІІІ сесії Дрогобицької міської ради. Відповідно до цього рішення і було створене Управління культури та розвитку туризму ДМР.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top