Оренда квартири для бізнес-цілей

Ціни на об’єкти комерційної та житлової нерухомості суттєво відрізняються. Однак далеко не всі знають, що для того, аби зайнятися підприємництвом, не завжди слід купувати чи брати в оренду комерційний об’єкт з доволі високою вартістю 1 м кв. В багатьох випадках організувати вельми прибутковий бізнес можна у звичайній орендованій квартирі.

Наскільки законно займатися бізнесом на дому?

У більшості випадків для того, аби використовувати квартиру в бізнес-цілях, її потрібно перевести із житлового в нежитловий фонд. Саме так роблять ті, хто перетворив колишнє житло в магазин, пекарню, косметологічну клініку, салон краси чи стоматологію. В законодавстві немає прямої заборони використання житлової нерухомості для підприємницької діяльності. Єдина заувага: це не може бути діяльність промислового характеру. А також бізнес, організований на дому, не повинен заважати сусідам.

І якщо вас цікавить бізнесова оренда квартир Ужгород стане ідеальним містом для реалізації задуму. Обласний центр з розвинутою інфраструктурою, до того ж завжди цікавий туристам, цей населений пункт дає можливості для реалізації різноманітних бізнес-ідей.

Як заробити в орендованій квартирі?

Якщо до цього питання підійти з головою, стане зрозуміло, що ідей не так вже й мало, як може здатися на перший погляд. У квартирі чи кімнаті, орендованій під бізнес, можна організувати:

  • приватний манікюрний кабінет;
  • коворкінг з друзями, які працюють віддалено;
  • творчу студію з виготовлення хендмейд-виробів;
  • власний офіс;
  • кабінет для репетиторства тощо.

Орендована квартира під бізнес відкриває для орендарів чимало можливостей. Одна з найважливіших – шанс вибрати розташування свого офісу у будь-якому районі міста. А вибирати і справді є з чого: на найбільшому в Україні сервісі OLX щодень з’являються нові цікаві пропозиції. Тож навіть зараз, коли економіка країни переживає не найкращі часи, можна не просто відкрити власний бізнес, але й зробити це з мінімальними затратами.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top